Svelanders Stockholm

Vår mångåriga förmedling av objekt utanför dalarnas gränser, gör att vi idag kan pressentera en mycket god kännedom av den svenska bostadsmarknaden, framförallt i huvudstaden.

När vi åtar oss att hjälpa dig att hitta en bostad sätter vi följaktligen vår standard högt. För vi vet ju, att den plats du väljer att bo på är en del av dig själv. Det är oasen där du vilar dig efter en slitsam arbetsvecka, det är platsen dit du bjuder dina vänner att umgås.

Genom åren har vi förmedlat många objekt i Stockholmsområdet. Allt ifrån större våningar på Östermalm, till mindre lägenheter och natursköna objekt kring Stockholms skärgård. Vi är väl bevandrade ibland bostadsrättsföreningarna innanför tullarna, och håller oss ständigt uppdaterade om de förändringar som sker inom området.

Vi möter affärsklimatet i Stockholm med genuin livskvalitet från Dalarna, vilket skapar en synnerligen trivsam och lyckad konstellation.

Tillsammans med våra representanter som dagligen arbetar utifrån Stockholm, kan Svelanders Fastighetsförmedling erbjuda ytterligare en tjänst av högsta kvalitet.

Vi tar gärna emot ert objekt i Stockholm!

Direkt till våra objekt