Sälja

Att sälja sin bostad handlar om att många gånger göra en avsevärd förändring i sitt liv, och att välja rätt mäklare är därmed helt avgörande för resultatet och tryggheten av en lyckad affär.

För oss är det självklart att omtänksamt beakta förmånen att få ha just dig som kund. Vi arbetar personligt för att på ett skräddarsytt sätt kunna ombesörja arbetet gentemot marknaden. Vi tror på personliga relationer. Tillsammans med våra kunder vill vi bygga upp långsiktighet i varje affär som tillsammans professionell fackkunskap bildar de personliga relationer som krävs för att uppnå en trygg och lönsam affär för alla parter.

Vill du sälja din fastighet/bostadsrätt men känner att du inte vill marknadsföra den offentligt så att alla kan se? Isåfall hjälper vi dig med en så kallad ”underhandsförsäljning” helt utan Hemnet-annonser, Till Salu-skyltar etc. Istället för annonsering så utnyttjar vi vårt personliga kontaktnät som sträcker sig genom hela Sverige och är en del av resultatet från 69-års framgångsrikt fastighetsmäkleri. Du erbjuds samma mäklartjänst men med full diskretion.

Kontakta oss så tar vi gemensamt fram vad som är bäst för just dig!